Росен Костурков: Борисов, Пеевски и президента са се разбрали за Главчев

0
Според него от министъра на МВР, на електронното управление и на регионалното развитие зависи колко ще бъде честен вота
Според него от министъра на МВР, на електронното управление и на регионалното развитие зависи колко ще бъде честен вота Снимка: ПП "Продължаваме промяната"

Според него от министъра на МВР, на електронното управление и на регионалното развитие зависи колко ще бъде честен вота

За мен Борисов, Пеевски и президента са се разбрали за Главчев.

Това заяви Росен Костурков от ПП в "Говори сега" по БНТ.

"Възможно е това да е бил единственият избор за президента, но в обществото остава друго усещане, защото се избира едно от ярките политически лица на ГЕРБ. За мен сегашният председател - Росен Желязков на парламента е по-подходящ", обясни Костурков.

По думите му от министъра на МВР, на електронното управление и на регионалното развитие зависи колко ще бъде честен вота.

"ГЕРБ и ДПС не искат да изпуснат тези служби, регулатори и тяхното влияние върху тях. Там трябва да има хора, които наистина са специалисти, да са експерти и да не са политически обвързани", каза още той.

Костурков обясни, че правителството все пак е свършило много добра работа за последните 9 месеца.

"За първи път от десетилетия няма хора, които да са под прага на бедността, увеличихме доходите на учители, на преподаватели в университети, всяка община получи пари за проекти", подчерта Росен Костурков.

Той обясни, че по отношение на изборите за Европейски парламент ПП ще се явят заедно с ДБ.

"Ще се явим заедно с "Демократична България" в листите за евровота. Мисля, че Никола Минчев ще е водач на листата. Надяваме се, че ще имаме общо 5 наши депутата", коментира още Костурков.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари