Калин Янакиев: Румен Радев прояви изключителна безвкусица с бързото свикване на парламента

1
Депутат на Борисов духа свещички от петдесетолевки, а варненска красавица покачва преференции, коментира той
Депутат на Борисов духа свещички от петдесетолевки, а варненска красавица покачва преференции, коментира той Видео: bTV

Депутат на Борисов духа свещички от петдесетолевки, а варненска красавица покачва преференции, коментира той

Изключителна безвкусица е това, което президентът Румен Радев направи. В Страстната седмица ние би трябвало да се поприберем в себе си и да видим какво ни показва Кръстът Господен.

Той вероятно иска по-бързо да свърши този парламент, за да продължи да управлява както си знае – да продължи да ни тласка встрани от избраната евроатлантическа посока и евентуално да продължи да се бори за мир, с цената на победата на Русия. Това иска президентът Радев, убеден съм в това“.

Това коментира в „Лице в лице“ по bTV проф. Калин Янакиев по повод свикването на първото заседание на парламента на 12 април.

Избирателите не гласуват за политическите партии, за да се разберат те. Гласуват за програмите и визиите им, а те са доста различни, а техните избиратели са сравнително равноправно разпределение. Гласувалите за ПП - ДБ съвсем не са гласували, за да се разберат с Бойко Борисов, един от чиито депутати видяхме да духа торта със свещички от петдесетолевки, някаква варненска красавица, която от избори на избори покачва своите преференции.

Ако искаше да се разбере с ПП - ДБ, Борисов трябваше да направи стъпки в това отношение. А той след изборите направи изключително войнствена пресконференция. Той каза, че отговорност трябва да поемат онези, които са „счупили“ държавата. Ясно и отчетливо той обвини правителството на „Продължаваме промяната“, а сега трябва да се съюзят с тях. Борисов твърдеше, че „Продължаваме промяната“ и „Демократична България“ били непримирими и прокарващи червени линии, но и самият той е такъв“, посочи проф. Янакиев.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    3
    Този
    Абе ако беше по късно що сега било рано или си търсите причини улигрофени ли сте или .
  • 2
    2
    До Fen
    .....Ами това един сдс-дсб фагот (faggot).
  • 5
    1
    Fen
    КОЙ Е ТОЯ СМЕШНИК КАЛИН ?
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари