Росен Йорданов: Реакцията на Румен Радев е паническа

0
Президентът вече е изгубил контрола над Кирил Петков и Асен Василев, смята психологът
Президентът вече е изгубил контрола над Кирил Петков и Асен Василев, смята психологът Снимка: БГНЕС

Президентът вече е изгубил контрола над Кирил Петков и Асен Василев, смята психологът

Реакцията на президента Румен Радев не е автентична.

Това заяви пред БГНЕС психологът Росен Йорданов по повод на изявлението на държавния глава, че е бил първият излъган от „Продължаваме промяната“.

Росен Йорданов припомни, че още когато стана ясно, че Кирил Петков е подвел президента за своето гражданство, Радев веднага е направил коментар, с който го е защитил. „Тогава Радев с бащински и патриархален тон заяви, че трябва да простим на момчето, нищо, че то е на 40 години“, каза психологът. Според него позицията на Радев по-скоро показва, че той вече е изгубил контрола над Кирил Петков и Асен Василев.

Това, което е мислил, че контролира вече не го контролира. Те са излезли извън контрол – и от неговия и изобщо от всякакъв контрол. Реакцията му е паническа, реакция на фрустрация. Неговите думи са реакция от неуспешната реализация на някакъв план или идея, ПП да бъдат близки и контролирани от него лица в изпълнителната власт“, каза още Росен Йорданов.

Според него трябва да се започне едно балансирано разследване, за да се докажат или отхвърлят много неща и в енергетиката, и в ББР.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    3
    345
    но не е руски агент.
  • 1
    2
    123
    американски агент под пряко подчинение и финансиране от САЩ. повече няма какво да се коментира. Ч У Ж Д Е С Т Р А Н Е Н А Г Е Н Т според американското законодателство. Според нашето, радетел свобода и демокрация. Според провинцията, долен боклук и национален предател.
  • 3
    1
    Роден в България
    и живее тук до 14 гоишна възраст. Българин ли е е или не е ?Роден е на 17 април 1980 година в Пловдив, но израства в София, където родителите му са учители. Майка му преподава литература, а баща му Петко Петков – биология. Едната страна на семейство му е от село Соколово, Ловешко, а другата – от село Грамаде, Дупнишко, като в детството си прекарва време и на двете места при свои баби и дядовци.[2] Кирил учи в софийското Седмо училище. Родителите му емигрират в Канада през 1994 г., а той отива при тях след като завършва 7-и клас.[3] Живее с родителите си във Ванкувър. Завършва финанси в Университета на Британска Колумбия във Ванкувър и магистратура по бизнес администрация в Харвардския университет...
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари