Росен Христов: Александър Николов е нарушавал закона

0
Фактите са, че много договори са сключени в нарушение на Закона за енергетиката, заяви още Христов
Фактите са, че много договори са сключени в нарушение на Закона за енергетиката, заяви още Христов

Фактите са, че много договори са сключени в нарушение на Закона за енергетиката, заяви още Христов

"Бившият министър на енергетиката Александър Николов е нарушавал закона", заяви наследникът му на поста Росен Христов, цитиран от bTV.

Вчера прокуратурата повдигна обвинение на Николов заради договарянето на газови доставки към страната ни. Според Христов финансовото състояние на "Булгаргаз" сега е добро.

„Фактите са, че много договори са сключени в нарушение на Закона за енергетиката, той е изключително конкретен и много ясно предвижда – договори за доставка за по-малко от 12 месеца трябва да се извършват на борсата и чрез конкретни процедури. За по-голямата част от договорите такива не са извършвани, т.е. тук говорим за директно нарушение, заяви Росен Христов.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    1
    Абе, пундек...
    Знай си мястото, не си ти този, който ще кажеш дали Николов е нарушил закона. За това си има съд, а ти си върши работата, за която те е сложил Президентът и не се изявявай като съдия.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари