Рони Ромеро замества Джони Джоели на „Green Rock Fest Ruse“

0
Гласът на Rainbow ще пее за русенци в неделя, 10 септември
Гласът на Rainbow ще пее за русенци в неделя, 10 септември Снимка: Facebook

Гласът на Rainbow ще пее за русенци в неделя, 10 септември

Рони Ромеро ще замести рокаджията Джони Джоели, който по програма трябваше да бъде специален гост на „Green Rock Fest Ruse“.

Джони Джоели се е разболял и няма да може да пътува до България. Организаторите съобщиха за това в страницата си в социалната мрежа:

„Вчера имахме силно емоционален ден, който ни постави пред много голям проблем, на който не знаехме дали ще можем да намерим решение! Страхотният Джони Джоели, когото очаквахме с нетърпение и вълнение, за съжаление се разболя и няма да може да пристигне при нас тази година! Желаем на Джони Джоели бързо възстановяване и му изпращаме много положителна енергия и обич!“

„С общи усилия, с десетки проведени разговори само за часове, успяхме да потвърдим, че друга световна рок звезда ще се качи на сцената ни. Това е Рони Ромеро! Гласът на Rainbow, Lords of Black, Adrian Vandenberg, Michael Schenker Group и много други звездни проекти, ще пее за всички нас в неделя, заедно с Eridan!“, съобщиха от сдружение „Green Rock Fest“.

Заради промяната има и разместване в програмата за двата дни на фестивала - 9 и 10 септември:

Събота, 9 септември:
19:00 часа – Попокатепетл
20:00 часа – The Big Deal
21:00 часа – Reaven

Неделя, 10 септември:
19:00 часа – HammerDance
20:00 часа – Р.I.F. и приятели
21:30 часа – Ronnie Romero и Eridan

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари