Рон Мос с първи думи след пристигането си у нас: Възхитен съм от България. Толкова е красиво и зелено тук

0
Актьорът, изиграл Рич Форестър от сериала "Дързост и красота", вече е в България
Актьорът, изиграл Рич Форестър от сериала "Дързост и красота", вече е в България Снимка: Getty images

Актьорът и музикант Рон Мос, изиграл един от най-легендарните образи в историята на телевизията - тази на Рич Форестър от сериала "Дързост и красота", е вече в България

Това съобщават организаторите на концерта Hollywood Night, който ще се състои на 2 септември в Античния театър, в Пловдив, предаде БТА.

Любимецът на поколения българи излиза на сцената заедно с Мaрия Eлeнa Инфaнтинo, както и с Орлин Горанов.

"Възхитен съм от България. Толкова е красиво и зелено тук. Виното ви е толкова добро, а храната - нямам думи. Радвам се, че ще имам възможност да прекарам повече време тук в компанията на толкова сърцати и гостоприемни хора. Нямам търпение и да се срещна с българската публика. Ще бъде страхотен концерт, не го пропускайте", каза артистът. Той е у нас в компанията на жена си Девин и кучето им - Господин Принс.

Рон Мос, съпругата му и Мария Елена ще се включат в традиционен български гроздобер около Пловдив, където ще имат възможността да се запознаят с начина на приготвяне на вино още от първата стъпка. Те ще опитат различни вина и ще се насладят на българската природа, преди да отпътуват обратно и да започнат репетиции за концерта на 2 септември.

Както писа БТА, в 90-минутния спектакъл ще звучат класики като Baby come back на Player, Angel на Роби Уилямс, Quando Quando, шлагери на Едит Пиаф и Далида, и някои от най-популярните и харесвани от публиката песни на Орлин Горанов.

Рoн Мoc идвa у нас блaгoдaрeниe нa приятeлcтвoтo cи с Мaрия Eлeнa Инфaнтинo. Тя oт гoдини прaви уcпeшнa кaриeрa в Лос Анджелис и гacтрoлирa нa рaзлични мeждунaрoдни cцeни. Бaщa ѝ e oпeрният пeвeц Луиджи Инфaнтинo, пaртнирaл си нa oпeрнaтa cцeнa c лeгeндaтa Мaрия Кaлac и пиcaл музикa зa филми нa Фрaнcиc Фoрд Кoпoлa. Мaйкa ѝ e oпeрнaтa пeвицa Рaйнa Никoлoвa Инфaнтинo, възпитaничкa нa римcкaтa aкaдeмия "Caнтa Чeчилия", твoрилa нa oпeрнaтa cцeнa зaeднo c лeгeндaтa Мaриo дeл Мoнaкo.

 

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Скъпа, детето не ще да заспи.
Да му изпея ли песен?
- Първо опитай с добро!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари