Рон Мос ще снима спагети уестърн у нас

0

Актьорът вече бе у нас и изнесе концерт в Античния театър в Пловдив

Рон Мос - актьорът, по-известен като Рич Форестър от "Дързост и красота", отново ще дойде в България, но този път ще снима филм, пише вестник 24 часа

През 2021 г. той пристигна у нас, за да изнесе концерт на 2 септември в Античния театър в Пловдив. Направи го по покана на певицата и актриса Мария Елена Инфантино, която също беше с него на сцената.

Сега двамата са сред продуцентите на спагети уестърн, който предстои да се снима в Италия, в Аризона в САЩ и у нас.

Спагети уестърн се наричат каубойските филми, снимани през 60-те и 70-те години на миналия век в Европа с холивудски актьори в главните роли, но продуцирани от италианци.

Трейлърът на филма вече е готов и в него Мария Инфантино е в ролята на руса каубойка с пушка в ръка. Дотежало й много през 4-те часа на снимачната площадка в Италия, тъй като пушката била 4,5 кг.

"Аз предложих да има снимки и в България, защото тук има много хубави места, които с нищо не отстъпват на другите държави", казва Инфантино. Тя е дъщеря на известното ни оперно сопрано Райна Николова и на италианския тенор Луиджи Инфантино, пял навремето с Мария Калас.

Сред продуцентите на филма е и съпругата на Рон Мос - Девин. Заради името й най-вероятно екипът ще мине и през българския град Девин, казва Инфантино.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари