Рокерски събор в Разград

0
Другата седмица "Лудогорски братя", заедно със сродни клубове от Русе и Шумен, заминават за Варна
Другата седмица "Лудогорски братя", заедно със сродни клубове от Русе и Шумен, заминават за Варна Снимка: MetalHall

Сестрите и братята на вятъра не се огънаха пред природните стихии и продължилият почти цяло денонощие дъжд, рязко захладняване и много кал, и провеждат своята ежегодна, вече 14-та поред среща в местността "Пчелина" край Разград.

Рокерският събор е организиран от Мотоклуб "Лудогорски братя", тази година със съдействието на Община Разград, а в програмата са включени много забавления, твърда музика, традиционната мотообиколка, която да разтресе лудогорското градче с рева на мощните машини и, разбира се, скара и бира. В приветствието си при откриването на събора, кметът, д-р Валентин Василев, поздрави Лудогорските братя за хъса и постоянството при организирането на това събитие и призна пред всички, че му се кара мотор, но не е преодолял страха от двуколесното возило.

Гости на мотосъбора и на Разград са рокери от цяла България и света /има рокер, дошъл чак от Исландия/, но поради обилния дъжд някои от тях се очаква да пристигната тази нощ и утре до обяд, за участие в обиколката на града. Голяма група от Турция е влязла на територията на България, но са останали да изчакат спирането на дъжда близо до границата.

В началото на другата седмица "Лудогорски братя", заедно със сродни клубове от Русе и Шумен, ще заминат за Варна за включване във националния протест на рокерите срещу безумията по пътищата и за зачитането на правата им на равностойни участници в движението, тъй като рокерите дават не една жертва през активния за тях летен сезон.

Източник: Агенция ПИК
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари