Откриха мотосъбора в Русе

0

За поредна година, мотоклуб „The THUNDERS“ МС, с помощта на МСС ДУНАВСКИ БРАТЯ, провеждат Тринадесети Национален мотосъбор – Русе 2017, който ще продължи до 18 юни на стадиона на хижа „Приста“.

Събитието вече 13-та година присъства в културния и спортен календар на град Русе, което доказва неговото значение не само за младите хора, но и за останалите поколения, любителите на рока и двуколесните машини.

Зам.-кметът Димитър Наков откри мотосъбора и връчи наградите на победителите в традиционното състезание за скорост, което се проведе днес. На събитието, което се провежда с подкрепата на Община Русе, присъства и директорът на дирекция „Култура и образование“ г-жа Ирена Петрова.

„Поздравявам организаторите за провеждането на тазгодишното издание на мотосъбора, както и момчетата от EXTREME ATTACK от Стара Загора, които направиха изключително атрактивно каране и стънт шоу“, каза г-н Наков в края на демонстрацията и подчерта, че Община Русе ще продължи да подкрепя мотосъбора и занапред.

За доброто настроение на гостите на събора се погрижиха рок групите OLD GUNS, WAVESLAVE, OXIJEN и OLD BASTARDS, както и DJ Венци.

Мото Клуб „The THUNDERS“ МС е създаден през далечната 2003 г. и цели развитие и популяризиране на мотоциклетизма, мотоциклетните спортове, както и организирането на мотопоходи и мотосъбори, обединявайки идеал за приятелство и любов към моторите. Клубът поддържа тесни връзки с редица подобни сдружения както в България, така и в чужбина.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари