Рокери измъкнаха бизнесмен от колата му насред магистралата

0

Мотористи от Благоевград обкръжиха колата на известен местен бизнесмен и го "свалиха" от автомобила му, за да го накарат да ... танцува.

Това се случи днес на магистралата за Охрид, съобщава struma.com. Търсачите на силни усещания и високите скорости направиха истинско показно на танцовите си умения на средата на пътя.

Предприели пътуване до Охридското езеро, за да починат малко, мотористите спряха на магистралата за Охрид, дадоха знак към бизнесмена за силна нашенска музика от автомобила му и се впуснаха в ритъма на горещи танци.

Мотористите направиха истинско показно как разстоянието от Благоевград се взема за отрицателно време и колко свободни са душите им. Времето бе подходящо за пътуването им. За щастие по време на еуфоричното им изпълнение, други коли не минаваха, така, че те дори не застрашиха движението по пътя.

Снимките им обаче са малко страшни с тези черни каски и костюми, които не им попречиха да се поразкършат на фона на музика. След купона на магистралата групата продължи по пътя си със силен рев на мотори.

Източник: Struma.com
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари