Роднини на починалото 3-годишно дете във Враца: Линейките закъсняха, лекарката беше пияна

2
Близките на починалото дете отричат да е имало насилие срещу медиците
Близките на починалото дете отричат да е имало насилие срещу медиците

Близките на починалото дете отричат да е имало насилие срещу медиците

Роднините на починалото след тежка катастрофа край Враца 3-годишно момченце са категорични, че линейките са закъснели, а една от лекарките е била пияна. Инцидентът стана вчера към 19:00 часа на пътя Враца – Криводол. Стигна се и до напрежение в Спешния център във Враца, предава bTV.

Колата, в която е пътувало детето, се е обърнала в дере, след като е поднесла на мокрия от дъжда път. Шофьорът е карал с висока скорост – над 100 км/ч., не е употребил алкохол или наркотици. Детето не е било в столче, а в ръцете на майката.

Свидетелка на инцидента подава сигнал на тел. 112, обажда се и на близките.

Бисер Йорданов, дядо на починалото дете, заварва на мястото полиция и пожарна. Пита ги къде е момченцето и му казват, че е под колата. Той твърди, че е извадил сам детето, като двама полицаи са му помогнали да повдигне колата, след като ги е помолил. Детето не се движило, но не се знае какво точно е бил състоянието му. След това мъжът е извадил и снаха си и я е подал на един от пожарникарите. Сложили я на носилка на пожарната. През това време линейки все още не е имало.

Капка Станева, баба на детето, е карала след първата линейка, която е откарала детето в Спешния център. Тя е категорична, че лекарката в линейката е бил пияна. Твърди също, че дълго време близките на са получавали информация къде е момченцето и какво е състоянието му.

Станева е категорична, че не е имало насилие над медиците в Спешния център. Бащата на 3-годишното момченце е ударил стъклото на вратата, когато са му съобщили, че то е починало.

Предстои да се докаже къде е починало детето – на място или в линейката. В болница в тежко състояние е майката на момченцето.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 5
    4
    Не цигани!
    М-А-Н-Г-А-Л-И! При това НАГЛИ!
  • 8
    3
    Гламавата циганка
    Си изпя всичко. Мангала карал като луд, детето не било в столче и с колан и сега давай цигански театри. Лекарите били пияни, линейката закъсняла... Ми ако беше карал нормално и детето си беше в столче, всичко щеше да си е наред, ама как да го обясниш на гламав циганин? Още като дойдат на място и видят, че сте мангали и изобщо не трябва да ви се оказва никаква помощ, неблагодарни и НАГЛИ мангали!
  • 9
    2
    циганска работа
    Колата, в която е пътувало детето, се е обърнала в дере, след като е поднесла на мокрия път. Шофьорът е карал с висока скорост - над 100 км/ч. Детето не е било в столче, а в ръцете на майка си.
  • 7
    1
    хахаха
    Линейките са били повикани на адрес за чаве със сюргюн.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари