Роди се новата патерица на ГЕРБ

0
Динко е просто още едно пипало на БЪЛГАРО-УБИЙСТВЕНИЯ октопод ГЕРБ-Борисов
Динко е просто още едно пипало на БЪЛГАРО-УБИЙСТВЕНИЯ октопод ГЕРБ-Борисов

"РОДИ СЕ НОВАТА ПАТЕРИЦА НА Борисов и ГЕРБ!
Както и се очакваше МЕДИЙНИЯ продукт, Динко "ЛОВЕЦЪТ" на черни маймуни, превърнат в "герой" от всички водещи АНТИ-БЪЛГАРСКИ медии под-контролни на Борисов-ГЕРБ, днес завърши своя предначертан път от "какавида до пеперуда" готова да нахлуе в дупката на жълтите павета, спасявайки всички ни от неговия създател.

Динко е просто още едно пипало на БЪЛГАРО-УБИЙСТВЕНИЯ октопод ГЕРБ-Борисов, което по команда израстна, карайки жертвите-Българския народ да го припознае като спасителен меч, готов да воюва за нашия живот, свобода и бъдеще.

За жалост Българи това копеле е поредния ПРЕДАТЕЛ решил да спечели малко пари докато неговия Български народ бива изтребван от неговия създател Борисов служещ на генералните директори на "българската" политика, САЩ-Израел и Туция.

Днес братя и сестри, ПРЕДАТЕЛИ като Динко ПРАВЯТ ПАРИ подпомагайки УБИЙЦИТЕ на Родината и нашите дечица, но утре същия боклук заедно с цялата ИСЛЯМСКО-ЮДЕЙСКА паплач ще плати такава кървава цена че в следващите 100 години никой да не си и помисля да ПРЕДАДЕ Род, Родина и Бъдещето на децата ни за пари, власт и облаги.

ПРЕДАТЕЛЯ се ЛИКВИДИРА а НЕ ИЗБИРА."

Това написа в социалната мрежа Иван Баичев.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари