Кристиан Вигенин: Бившият комунист Борисов заявява, че по-нахално от комунист няма

1
Това вече е диагноза
Това вече е диагноза

„Бившият комунист Борисов, обграден от бивши комунисти, заявява в Ямбол, че по-нахално от комунист няма. Това вече е диагноза. Бившият комунист Борисов клейми комунистите”. 

Това заяви секретарят на ПГ на „БСП за България” Кристиан Вигенин.

„През 2012-та година кабинетът „Борисов 1” обещава новата болница в Ямбол да влезе в експлоатация до март 2014-та година, но досега тя не е открита”, заяви Вигенин, като допълни, че през 2015-та година кабинетът „Борисов 2” обещава същата тази болница да бъде завършена за година и половина, но отново резултатът е нулев.

Той коментира, че през 2017-та премиерът обещава 12 милиона за доизграждане на лечебното заведение в Ямбол, но пак Борисов не е спазил обещанието си.

Народният представител изясни, че преди половин година при гласуване за приемането на бюджета за 2019-та година ГЕРБ отхвърли предложението на „БСП за България” в бюджета да се осигурят 12 милиона за болницата в Ямбол.

„Днес вождът Борисов еднолично обещава 27 милиона от вашите пари, за доизграждане на новата болница, като срокът отново е година и половина. Защо се удвояват тези средства? Дали това е от политиката на ГЕРБ всичко да струва двойно – половината за изграждане на съответните обекти, половината да потъва незнайно къде”, коментира Вигенин.

Той зададе и въпрос - дали е трябвало Цветанов да си купи апартамент с личен асансьор, за да получат най-после ямболци болница с асансьор и да не се налага да носят на ръце своите болни.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Учителката:
- Иванчо, можеш ли да ми кажеш един нос на Черно море?
- Еми не.
- Браво! Шестица!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари