Рибари уловиха 621-килограмова риба

0
Това е най-големият син марлин от 1992 година насам
Това е най-големият син марлин от 1992 година насам

Това е най-големият син марлин от 1992 година насам

В Кабо Верде рибари уловиха гигантски 621-килограмов син марлин, вторият по големина, улавян някога в Атлантическия океан, съобщи Daily Star, предаде БГНЕС.

Това стана по време на шестдневен риболов до островите Кабо Верде от група рибари, водени от капитан Райън "Ру". Мъжете са се борили с марлина половин час, опитвайки се да го извадят от водата. На брега рибарите измерили улова: оказало се, че обиколката на рибата е 1,67 метра, дължината - 3,6 метра, а теглото - 621 килограма. Това е най-големият марлин от 1992 г., когато в Бразилия беше уловен рекорден екземпляр, тежащ с 15 килограма повече.

Мъжете нарязали рибата и дали месото на местните жители. Очаква се тя да е достатъчна за изхранване на много семейства за няколко дни. 

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -2
    1
    селянин
    Аман от гладни идиоти
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Мъж, който си прави сам мусака и пълнени чушки, на практика е недостъпен!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари