Рибар улови пъстърва с прикрепен пръстен на опашката ѝ

1
Капитан на кораб прикрепил към рибата прокълнатия си пръстен, който не искал да вижда след развода си, и пуснал пъстървата отново във водата
Капитан на кораб прикрепил към рибата прокълнатия си пръстен, който не искал да вижда след развода си, и пуснал пъстървата отново във водата

Рибар от щата Илинойс, който пуснал стръвта си в езерото Мичиган, уловил необичайна пъстърва - към опашката й била прикрепена "урочасана" сватбена халка, предава агенция ЮПИ.

Джим Нелиган отишъл на риболов с приятели северно от град Уокиган и попаднал на странната риба. "Веднага си помислих, че прикрепеният със свинска опашка пръстен към пъстървата или е от умрял човек, или е от разведена двойка", довери рибарят.

Вестта за необичайния улов на Нелиган стигнала до ушите на Джейсън Роуз от окръг Нюейго в щата Мичиган. Той си признал, че на 4 май уловил рибата, прикрепил към нея прокълнатия си пръстен, който не искал да вижда след развода си, и пуснал пъстървата отново във водата.

Роуз, който е капитан на кораб, бил убеден, че пръстенът му носи лош късмет и на всяка цена решил да се освободи от него. И наистина, след като брачната халка потънала в дълбините, животът на капитана се променил до неузнаваемост и той заживял щастливо.

Роуз заявил, че не си иска бижуто обратно. Но не го искал и Нелиган. Откакто той се сдобил с халката, корабчето му непрекъснато се повреждало.

Източник: БТА
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари