Резултати от полицейска операция "24 часа контрол на скоростта" в Русе

0
Резултатът от 24 часовата акция са 24 констатирани нарушения, за 21 от които са съставени актове, а за останалите три - фишове
Резултатът от 24 часовата акция са 24 констатирани нарушения, за 21 от които са съставени актове, а за останалите три - фишове

Русе / За периода от 6:00 на 11 март до 6:00 на 12 март на територията на област Русе е била проведена специализирана полицейска операция "24 часа контрол на скоростта". Информация за самата операция, както и за резултатите от нея, бяха дадени на пресконференция днес от началника на "Пътна полиция" в Русе главен инспектор Румен Кръстев.

Били са обособени 15 точки за контрол на скоростта чрез мобилни радарни установки, правени са и снимки на място. Общо 3 екипа са действали на територията на ОД на МВР - Русе. Резултатът от 24 часовата акция са 24 констатирани нарушения, за 21 от които са съставени актове, а за останалите три - фишове. В 24 часовия период на провеждане на акцията в региона са настъпили 2 пътнотранспортни произшествия, които обаче са били леки. 

Операцията се провежда в няколко европейски държави, и се организира от Европейската мрежа на службите на пътна полиция. Основната цел е да се осъществи контрол върху скоростта на моторни превозни средства в населените места и по пътната мрежа извън тях, както и да се подобри културата на движение на гражданите.

Източник: Топ новини
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари