Режисьор: Един японски министър си направи харакири, след като се изложи пиян

2
Бойко Богданов коментира селфито на министъра на културата
Бойко Богданов коментира селфито на министъра на културата Видео: Евроком

"За каква инфантилност говорим. Той е на 32 години, аз на 32 години няма да коментирам какъв съм бил. На 27 години умря Христо Ботев. Това не е инфантилност, а такова едно народнячество, неприемливо за мен"

Това коментира режисьорът Бойко Богданов в ефира на "Честно казано с Люба Кулезич" по Евроком.

"Ако един министър на културата, който е всяка седмица е на Министерски съвет и чийто авер е министър на финансите, не е успял за 100 дни да фокусира вниманието на министъра на финансите и на министър-председателя. То тази идея е толкова инфантилна", каза Богданов.

"Преди 10 години един японски финансов министър беше изпил 3 чаши вино, не може да разгражда алкохола и той се е изложил. На следващия ден, когато разбра, че се е изложил, той подаде оставка, а на третия ден той си направи харакири", допълни той.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    1
    Отегчен
    "режисьорът Бойко Богданов" ?! Режисьоре, колко филма сътвори ТИ и колко пари спечели от тях? От продадени билети? А, на загуба си бил? А, държавата те е дотирала? Защото си "неразбран творец", нали? Докато няма лопата в задната част на главата, няма оттърване от вас! Спри да ядеш хляба на децата ми заради хобито си!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари