Рецепционистка в хотел в Банско обвини двама мъже в изнасилване

1
Оказва се, че младата жена е подала фалшив сигнал в полицията /Снимката е илюстративна/
Оказва се, че младата жена е подала фалшив сигнал в полицията /Снимката е илюстративна/ Снимка: iStock

Оказва се, че младата жена е подала фалшив сигнал в полицията

26-годишна служителка на рецепцията в известен хотел в Банско вдигна полицията на крак вчера, съобщава Struma.com. Младата жена позвънила на телефон 112 призори в събота и съобщила, че двама мъже са я заключили в една от стаите и са я изнасилили, въпреки ожесточената й съпротива.

Незабавно полицаите в Банско реагирали на сигнала и издирили уличените в изнасилване банскалии. Единият от тях е бивш приятел на момичето, а другият негов приятел. Рецепционистката била в крайно неадекватно състояние при разпитите.

Признала, че е употребила достатъчно количество алкохол и се отрекла от думите си. Не била изнасилена, а доброволно си поиграла с момчетата. Цял ден обаче органите на реда разследваха случая. Образувано е досъдебно производство.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    3
    Явно
    Е била заплашена, особено ако извършителите са познайник на полицаите. Била ли е прегледана от съдебен лекар, ако ни някой не иска да му създават работа. Възможно е да е била упоена, прегледат дава отговор дали се е случило
  • -1
    2
    Датигозавър Рекс
    Явно по-късно е забелязала, че са и платили и се е отказала от обвиненията си.
  • 6
    1
    Ашколсун!
    Е, тая направо се е похвалила на *органите* на реда, че са я шибали на файтон ... два други органа!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари