Издирва се Маргарет Лайъл от Кацелово

2
Жената е с обострена форма на деменция
Жената е с обострена форма на деменция

Жената е с обострена форма на деменция

Екипи от всички подразделения на ОДМВР - Русе участват в издирването на 81-годишнта Маргарет Роуз Лайъл, която е жителка на с. Кацелово, намиращо се на територията обслужвана от РУ - Две могили. Синът на 81-годишната жена е сигнализирал вчера в районното управление в гр. Две могили, че не може да я открие и е потърсил съдействие от полицията. Той е обяснил, че последно я е видял на нейния адрес в неделя, когато ѝ е занесъл храна.

Започнати са незабавни оперативно-издирвателни действия от служителите на РУ - Две могили, в които са включени и допълнително сформирани екипи от други полицейски подразделения на ОДМВР - Русе.

Според подаденото описание, жената е с изключително слабо телосложение, ниска на ръст, от две седмици с обострена форма на деменция, трудно подвижна.

По първоначални данни е била забелязана от жители на селото в понеделник в централната част на населеното място, като те са дали различно описание на облеклото ѝ - бяло яке с тъмна пола отдолу, синя престилка или къси шорти.

Със съгласието на сина ѝ публикуваме тази информация с молба за съдействие в издирването ѝ и чрез средствата за масово осведомяване.

Гражданите, които разполагат с данни за местонахождението на жената, могат да се обадят в РУ - Две могили на телефон 0888898461, на тел. 112 или в най-близкото поделение на МВР.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -8
    1
    СкъсанЛявЧервенШушот
    Вероятно е тръгнала пеша към Биг Бен Clock Tower в Лондон.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари