Ресторантьор от Русе заведе дело заради отказана компенсация по Ковид-19

1
Оказало се, че проблемът е в това, че той има две дейности в едно дружество
Оказало се, че проблемът е в това, че той има две дейности в едно дружество Видео: Кис 13

Красимир Иванчев търси правата си в съда

Ресторантьор от Русе заведе дело в Административния съд, за да се изясни защо не е бил допуснат като кандидат по мярка за подпомагане на бизнеса му заради пандемията.

Според Красимир Иванчев има противоречие в указанията за участие, поради което е решил да си търси правата в съда, предаде КИС 13

Оказало се, че проблемът е в това, че той има две дейности в едно дружество, поради което при изчисляване на процента на спад на приходите се гледа цялата фирма, а помощ може да получи само за ресторантьорския си бизнес.

По този начин, не може да отговори на изискването от поне 30% спад на приходите и не е допуснат като кандидат за получаване на компенсации. Затова Красимир Иванчев иска да предотврати други като него да попаднат в същия капан, когато кандидатстват по мерки за подпомагане.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари