Ресторант „поряза“ семейство във Варна

4
Семейство плати 490 лева за три пържоли, таксувани на грамаж
Семейство плати 490 лева за три пържоли, таксувани на грамаж

Семейство плати 490 лева за три пържоли, таксувани на грамаж

Семейство се “опари” здраво, обядвайки в ресторант във Варна. В социалната мрежа е качено видео, на което се вижда, че мъж плаща 649,81 лв. за сметката в заведение, намиращо се до плажа

“Колко трябва да плащам?”, пита мъжът. Сервитьорката отвръща “649,81 лв.”

При въпрос на какво се дължи тази сума момичето обяснява, че една пържола е между 400 и 500 грама, а общото количество на трите поръчани пържоли е килограм и 400 грама. Цената в менюто била за грамаж, като 100 гр от пържолата струват 35 лв.

“Аз мислех, че по една порция ядохме. Какво става тука? Ние ще фалираме”, отвръща мъжът.

Сервитьорката обяснява, че закупените пържоли са от “специален сорт говеждо месо”.

“Може ли такова нещо. Три пържоли – 500 лв.”, възмущава се мъжът.

Случаят идва дни, след като супа от родното Черноморие успя да добие огромна популярност. Причината отново бе свързана с цената ѝ и негативен коментар в социалните мрежи. Той гласеше, че по българското Черноморие няма туристи, защото рибената чорба се предлага на цена от близо 20 лева. Тогава от ресторанта обясниха и причината за стойността на блюдото - качествените съставки и рецептата.

В настоящия случай месото също е специално - консумирали са Рибай стек.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    17
    Хайку
    Нощ, зрачна луна, ръми. Утро, ухание на вишни. Слънце, обед, зной. Циганин обядва с рибай стек.
  • -3
    16
    Данчо Полицая
    Нищо не разбирате от качествена храна вие. Аз всеки ден давам по 900 лв. за храна, но се храня по 3 пъти на ден само с качествена храна. А вие като искате да икономисвате яжте телешки салам от 2 лева, в който има пилешки кожи, богат набор от Е-та и всичко друго но не и телешко месо. А този голтак дал 650 лв. един път в живота си и орева социалните мрежи. Чак и по новините по Нова го даваха. Аз съм на морето от началото на Юни до края на Септември. Ами по-скъпичко е от кварталното магазинче в махалата, но си е качествено обслужването, сервитьорките са хубави, рибай стек си е качествена храна от качествено месо. А вие като не разбирате си стойте пред блока и лющете семки.
  • 5
    15
    Малко магазинче
    Който не е имал досег с цигани мюсулмани, той не им знае мурафетите. Влиза ми в магазинчето с пачка по 20 лева в ръката. И говри на висок тон "Това колко струва". Ама не знае, че аз имам още по висок тон "То си пише на него бе"! А, много скъпо бе бате. Викам скъпо е, по евтино е там в другия магазин, аре че ще затварям че ще пръскам за хлебарки. И се усеща че номера му няма да мине.
  • 2
    14
    Мари
    Турски цигани с голямо самочувствие. Този в толкова "готин" с тази цигара, тютюнджийската кашлица и просташкия смях на циганката за фон. Калмарите не ги видяхте в сметката? Искали са не да се оплачат, а да се похвалят като размахват по 20 лева. Ами цигани.
  • 6
    13
    до 10
    Къде си видял бон филе с кокал, бе идиот!:))) Аман от селинджъри, които се правят на интелигентни в сайта!:)))
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари