Решенията на Борисов и калинките са на принципа "След нас и потоп"

2
Никога не сме имали по-слабоумни управници!
Никога не сме имали по-слабоумни управници!

Никога не сме имали по-слабоумни управници!

Даже Бай Тошо, селянинът от Правец, се беше обградил с образовани хора, които му помагаха в управлението. А неговият охранител, Бойко Борисов, се е обградил с калинки и други подобни буболечки, дето само жужат възторжено около него.

Днешното им решение за трети локдаун беше наистина самоубийствено. Те не просто спъват цялата икономика, но по-лошото е, че няма нищо да се промени в здравния статус на българина за тези 10-тина дни. Защото положението беше изтървано много отдавна, мерките, които трябваше адекватно да бъдат приложени, бяха проспани. Общо взето решенията на Борисов и калинките са на принципа "След нас и потоп".

Най-доброто, което можеше да направят тези буболечки е да вложат цялата енергия в българските ваксини. Така хем щяхме да имаме ваксини и да се предпазим от КОВИД без необходимост от затваряне на икономиката - така щяхме да продаваме нашия продукт и да печелим средства. Все пак бизнесът с лекарства е най-печаливш към момента. А те, Бойковите калинки не само, че не направиха това, ами и поръчаха най-евтините такива, пак по линия на "нашия човек" Ева Майдел. Просто поредица от ужасни решения, които обричат нас, обикновените хорица, на оцеляване. Кой както може ще преживее ковида, кой както може ще се лекува, кой както може ще се ваксинира.

Жалко за България! Управляванa от хора без ценз, арогантни и алчни, които доубиха бизнеса, инициативността на хората, прогониха умните и трайно се готвят да ни управляват во веки веков.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари