Рена Стефанова: В Русе няма да има балотаж, статуквото вече победи

4
Името на кмета е несъществена подробност, заяви Стефанова след обявяване на първите изборни резултати
Името на кмета е несъществена подробност, заяви Стефанова след обявяване на първите изборни резултати Снимка: Facebook / Рена Стефанова

Името на кмета е несъществена подробност, заяви Стефанова след обявяване на първите изборни резултати

С публикация в социалната мрежа Рена Стефанова благодари на всички симпатизанти и русенци, които са я подкрепили. Кандидатът на ПП-ДБ остана трета в предизборната надпревара с малко над 11%.

Според нея тези, които не са отишли до урните и са предпочели да бъдат гневни или безразлични, са дали "възможност на корпоративния и купения вот да надделее". "В Русе няма да има балотаж, статуквото вече победи! Името на кмета е несъществена подробност!", заяви тя след финала на първия тур.

По нейните думи общинските съветници от ПП-ДБ ще противостоят на непрозрачните практики, "станали обичайни за управлението на Община Русе през последните 30 години".

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 28
    17
    бай Ставри
    Чета писанията на госпожата и се сещам за приказката за лисицата и сиренето.Точно вашата формация уважаема госпожо "изпра" Борисов и го върна на бял кон. Сега човекът се разхожда като световен шампион и раздава ум и разум наляво и надясно. Това ли ви е промяната? Страстна прегръдка с мутрите! Доста хора излъгахте и за всичко това се плаща. А слугуването на чужди интереси е отделна тема. Не е проблем, че лидерът ви има проблеми с българския език. Проблем е, че той не познава българската история.Каквото му заповядат от едно посолство, това прави.
  • 16
    16
    Русенец
    Вижте я само, тя била независима и будна!! Защо се гневиш?? Нали ти е гарантирано да си общинска съветничка! И това не заслужаваш, поне на дебат да се беше появила, да ме уважиш като избирател!! Не стига, че не уважи русенци, ами ги и обиждаш във фейсбук!!
  • 17
    15
    Стефан
    Кмет и общински съветници на келепир, всичко останало е лъжа и измама.
  • 18
    14
    До Рена
    Абе момиче, кажи си направо, че дедо Еконтий се е спазарил да гласувате за кексо леблебиеца. Ако въобще това не е било нагласено предварително. Нали именно вашето назначение в РИОСВ 0 едно дебелогъзесто същество ни убеждава какъв хубав въздух дишаме в Русе. И който протестира срещу замърсяването е срещу прогреса.
  • 12
    13
    оффф
    Рена, Рена, тъпо парче си. Деди Еконтий поне пара има. Що не си взе свестен пиар, че да те научи, че не казва че се кандидатираш за кмет защото скучаеш, че не може да казваш "градът МИ". Но по простата и от тебе Пенчева изсипа маса лайна и отврати и малкото хора, които биха си дала гласа за теб.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари