Рена Стефанова: Много съм щастлива, че животът ме срещна с г-н Събев

2
Докога партиите ще спускат парашутисти в Русе?
Докога партиите ще спускат парашутисти в Русе? Видео: Русе Медиа

Докога партиите ще спускат парашутисти в Русе?

Рена Стефанова е кандидатът за кмет на Община Русе на коалицията „Продължаваме промяната-Демократична България“.

Стефанова влиза в политиката като част от ПП и е избрана за народен представител от Русе в 47-то и 48-то НС. А днес Рена Стефанова се кандидатира за кмет на Русе, измествайки Иван Белчев от надпреварата.

Защо от „Продължаваме промяната" заложиха на Рена Стефанова и осъзнават ли, че с тази кандидатура са загубили битката преди тя да е започнала.

Рена Стефанова е напълно неразпознаваемо лице за русенци, ако изключим осъдителната ѝ присъда за катастрофа с блъсната пешеходка.

Миналата година Стефанова е осъдена на три месеца "условно" с три години изпитателен срок. Тя се е признала за виновна и е сключила споразумение със Софийска градска прокуратура за пътен инцидент, при който е пострадала пешеходка. Освен това Стефанова е наказана и с "лишаване от право да управлява моторно превозно средство” за срок от 3 месеца, съобщават от държавното обвинение. След инцидента Стефанова доброволно се отказа от имунитета си и заяви, че ще понесе отговорност, но "ако вината ѝ се докаже".

Друг известен факт е, че г-жа Стефанова е родена в село Ново село, област Пловдив. Стефанова може да не е от Русе, но за сметка на това щастието ѝ се усмихва след като е срещнала Николай Събев.

„Видях възможност чрез ПП да се промени нещо в страната, защото необходимостта от промяна е крещяща. Тя винаги е била в моя фокус, просто не виждах политическа сила, с която това да се случи…

Главната ми мотивация е да си върнем децата в града, а тези, които все още не са решили да го напуснат, да им предложим среда, в която да оценят, че си струва да останат….

Русе заслужава повече от това, което има в момента. Да го направим чист, удобен, привлекателен, сигурен и всичко това ще го направим, като сменим модела на управление….“, казва Рена Стефанова.

Да, Русе заслужава кмет с чисто съдебно минало, който милее за града, но не и парашутист от другия край на България.

Кандидатът за кмет на ПП се мъчи да обясни отношенията си с бизнесмена Николай Събев и депутата Иван Белчев, както и въпроса с катастрофата, при която блъсна жена и сама даде депутатския си имунитет, за да поеме отговорност.

Коментарът е от редакцията на Dunavmost.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 5
    14
    Уточнение
    Кандидат-кметицата е на 58 г. И е щастлива, че Н. Събев и даде нов шанс в живота.
  • 3
    13
    Все по-трудно се лъжем
    Госпожо кандидат, не парадирайте с двамата си сина и двамата си внука, защото и сегашният кмет някои го избраха заради стабилното му многодетно семейство...
  • 10
    12
    Ромео
    Е как да ни си щастлива,като си кукла на конци и те направи богата.
  • 8
    11
    До редакцията
    Толкова пошъл, низък и пълен с лъжи матриял отдавна не съм чел. Надминахте очакванията ми!
  • 9
    10
    Сигурно ли е
    Само на 56?! Доста по- възрастна изглежда.И защо сте писали за наказанията, за които се договорила, то е само в нейна вреда, хората отиват за един хляб в затвора...
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

На пазара:
- Едно кило ягоди!
- Какви предпочитате, български или брани от българи?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари