Ремонтират спортните площадки на Математическата гимназия в Русе

1

Положена е специална спортна настилка, изградени са фитнес уреди, тенис на маса и шахматна дъска

Математическата гимназия „Баба Тонка“ кандидатства с проектно предложение и бе одобрена по програма на МОН за изграждане и основен ремонт на спортни площадки в държавните и общинските училища 2022 г. - модул 2.

Върху лекоатлетическите писти и на едно от двете волейболни игрища бе положена специализирана спортна настилка.

В обособено дворно пространство върху ударопоглъщаща настилка, бяха изградени фитнес уреди, тенис на маса и маса с шахматна дъска, на които учениците да разтоварват психическото напрежение и да ограничат заседналия начин на живот.

Желанието на екипа е да формира система от жизненонеобходими двигателни умения, навици и волеви качества на учениците.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 8
    1
    Багерист съм Чичо, Багерист
    Само да не стане като локвата/басейна на Васил Левски. Да влязат багерите, и ох кеф, копаме както си можеме. След нас разруха, а оня глупак ни плаща. Ама нека копат, че он нашия наесен е пътник и требе крадне за издръжката на 5 чаавета, 2 жени, 2 тъщи и други.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари