Кметът обеща да ремонтира пътя Русе - Басарбово

0

Община Русе отговори на сигнал, подаден от гражданин, за увреден път към Гробищен парк Басарбово.

След подаване на многобройни сигнали относно проблемния пътен участък, през януари 2018 г. Васил Златев организира петиция за ремонт на пътя от Кожената фабрика до гробищен парк Басарбово. Става въпрос за улица "Св. Димитър Басарбовски", която е в окаяно състояние.

Г-н Златев съобщава, че на 8 февруари е получил официален отговор от Общината. Извършена е проверка от екип на ОП "Комунални дейности", който е констатирал, че пътят, водещ към гробището в с. Басарбово, наистина има нужда от ремонт.

"Община Русе ще предприеме необходимите мерки по подобряване на пътната инфраструктура и ремонтът ще бъде заложен за изпълнение през 2018 г. При недостиг на финансови средства, ремонтните дейности се прехвърлят и залагат за изпълнение за следващия сезон", гласи отговорът на кмета Пламен Стоилов.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Младеж, девойка и мъж в купето на влак. Девойката е с много къса пола и дълбоко деколте, което те кара да... Девойката се опитва да привлече вниманието на младежа, питайки го какво чете. Той не обръща внимание дори на поканата ѝ да отидат до вагон-ресторанта. Накрая тя излязла сама от купето. Веднага щом затворила вратата мъжа казва на младежа:
- Ти в ред ли си? И ти се натиска! Аз така се възбудих, че бих изчукал и куче!
Младежа:
- Бау, бау...

Харесай Дунавмост във Фейсбук