Ремонтираният булевард "Цариградско шосе" има нужда от ремонт!

0

Настилката по основната столична артерия – бул. Цариградско шосе продължава да се напуква, деформира и пропада, въпреки аварийните заливания с битум правени през ранната пролет.

А за общината изглежда проблем не съществува и нужда от цялостен ремонт на ремонта няма. Нищо, че през зимата беше поет ангажимент, че “ще станат ясни причините за тези дефекти, а фирмата изпълнител ще ги отстрани за своя сметка при подходящи метеорологични условия”.

Строителният сезон е в разгара си, а обещаният ремонт на Цариградско шосе не е започнал. Припомняме, че за ремонта на отсечката бяха похарчени 20 млн. лв. от парите на софиянци и, че фирмата изпълнител е дала пълна 10 годишна гаранция за обекта. Защо общината още не е поискала приложението й? Същевременно зам.-кмета по транспорт, г-н Евгени Крусев (Транспорт за София) в интервю пред медиите заявява, че „строителят е дал технология за трениране на местата с нарушена гладкост“.

Г-н Крусев, след похарчените милиони, най-малкото което софиянци заслужават е да заставите фирмата изпълнител "Калистратов Груп" ООД да извърши ремонт, който да сложи край на напукванията и неудобствата след всяка зима. Г-жо Йорданка Фандъкова е време е да започнете да защитавате обществения интерес, вместо да извинявате недопустимите пропуски на разни строителни компании. Крайно време е софиянци да спрат да бъдат заложници на непрестанните ремонти на ремонтите, изпълнявани от ръководената от Вас Столичната община!

Фейсбук страница: Спаси София

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари