Ремонтът на ремонта на жълтите павета не е готов в срок

0
Паветата не са наредени, защото се залага на качество
Паветата не са наредени, защото се залага на качество Снимка: БГНЕС / архив

Паветата не са наредени, защото се залага на качество

Продължава пренареждането на жълтите павета в центъра на столицата.

И макар от Столичната община да бяха изразили надежда ремонтът на ремонта да приключи до 15 септември, участъкът пред парламента остава затворен, информира Bulgaria On Air.

От СО днес направиха проверка и бяха категорични - остават още около 20 квадрата в зоната на кръстовището между парламента и БАН. И макар при старта на ремонта на 16 юли от Столичната община да изразиха надежда до 15 септември той да приключи, днес заявиха, че работата върви към край, но залагат на качеството.

"Спазват се всички технологични процеси, за няколко дни разлика предпочитаме наистина да се наредят качествено, да не се налагат повече ремонтни дейности. Работите приключват ден, два, три , даваме си сметка, че това е основен столичен булевард, ще приключи скоро", каза зам.-кметът по строителството инж. Ангел Джоргов.

"Това са оригиналните павета, само че са разделени калибрирани на три размера, за да се спазва размерът на фугата. Това е един от основните проблеми, който беше", поясни ръководителят на строителния надзор инж. Тодор Тодоров.

Ремонтът се извършва за сметка на фирмата изпълнител заради редица нередности. 95% от паветата са наредени. Ремонтът предизвика бурни реакции сред жителите и гостите на столицата.

"То е исторически въпрос, нямам думи, нямат ли срокове, нямат ли отговорници, контролира ли се финансирането", попита жител на София.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 7
    2
    Бай Чеп
    Ремонт на ремонта, реформа на реформата! Въртим се в омагьосан кръг повече от 30 години! Народа все повече обеднява и оскотява, милионерите се множат!
  • 1
    1
    Ахвааа вааа
    Кът не е готов да е вааа ай хуя ваааа
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари