Ремонтът на пътя за Лесово ще продължи още една седмица

0
Запазват се трасетата на обходните маршрути
Запазват се трасетата на обходните маршрути Снимка: БГНЕС / архив

Запазват се трасетата на обходните маршрути

Ремонтът на пътя към Граничен пункт Лесово на територията на Ямболска област ще продължи поне още седмица. По предварителен план дейностите трябваше да приключат до края на ноември. Запазват се трасетата на обходните маршрути.

Неподходящите метеорологични условия налагат дейностите по десеткилометровия участък, който е в ремонт да продължат, уточни директорът на областното пътно управление в Ямбол Галин Костов, предаде БНР.

Извършва се фрезоване и преасфалтиране на най-компрометираните участъци, изграждат се банкети и оформят канавките, премахва се и крайпътната растителност в района. Костов посочи:

„След като приключи ремонтът на пътя, ще бъде положена маркировка и чак тогава ще бъде пуснат в експлоатация, без маркировка няма да бъде пуснат, тъй като това е сезонът на мъглите.“

Обходният маршрут за тежкотоварните автомобили е през селата Калчево - Стефан Караджово- град Болярово и до Елхово се включват към път 1-7. За леките автомобили маршрутът е през селата Калчево и Симеоново до разклона за село Тенево.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари