Ремонт на булевард блокира достъпа на хората до жилищен блок в Русе

2
За да стигнат до паркинга пред блока или пък да излязат от него, колите минават през тротоарите или през градинките
За да стигнат до паркинга пред блока или пък да излязат от него, колите минават през тротоарите или през градинките

За да стигнат до паркинга пред блока или пък да излязат от него, колите минават през тротоарите или през градинките

Хора от голям жилищен блок в Русе казват, че след ремонт на булеварда в съседство и на околоблоковото пространство, останали без изход към път. За да стигнат до паркинга пред блока или пък да излязат от него, колите минавали през тротоарите или през градинките.

Александър Петров, който е подал сигнал до институциите и медиите, сподели, че пешеходният излаз на блока е отрязан. "Нашият паркинг можеше да бъде съединен със съседния чрез изливане на бетон. Влизането близо до блока прави невъзможно разминаването и последващото излизане на колите. Ако има изход, ще може линейка да излезе по-лесно и не задължително на заден ход", обясни той.

Директорът на общинското предприятие "Комунални дейности" смята, че проектант трябва да огледа мястото и да даде становище, предаде NOVA. "Няма как да се направи улица към основния булевард без да има проект. Проблемът ще бъде обсъден", категоричен е Митко Чокоев.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 11
    5
    Митко Чикиев
    Настоящ крадец ,пияндурник и бъдещ затворник ,това съм аз
  • 9
    4
    емил
    ха-ха-ха да ви имам и проблемите. елате да водите в нашия квартал как е... май някой се кани да вземе едни пари от "сложен" проект от който няма и нужда... то този блок да не е единствения при който се минава през тротоар и има само един вход... я идете в кв. Дружба 3 - 90% от блоковете са така
  • 27
    3
    Минаващ
    Аз като гледам тия селяни и без това са спрели колите си по поляни и градинки
  • 16
    2
    Русенец
    Като няма ремонти - Защо няма ремонти, като има защо пък има ремонти .... Изместете си колите за няколко дни и готово не е свършил света!
  • 24
    1
    Аре стига!
    Аре стига лиготии! Да бе, че града е Бейрут е ясно, но лигавщините започват да ми идват в повече. Ми хубу, ремонт има. Една седмица пък няма да си ползваш колата. Ще си раздвижиш дебелия гъз, къде пеша, къде с автобус или такси, все трябва да се изстрада ремонта. А пък ако толкова не ти е кеф, върни се в селската си къща! Там и линейки, и пожарни и всичко идва на секундата!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари