Ректорът на РУ Христо Белоев е водач на листата на БСП в Русе

0
Ректорът на РУ Христо Белоев е водач на листата на БСП в Русе
Националният съвет на БСП одобри окончателния вариант на листите за представители в 43-то Народно събрание за вота на 5 октомври в повечето райони на страната на свой пленум вчера, пише "Топ новини". Подреждането на кандидат-депутатите от Русе остана същото, което бе одобрено на областния съвет през миналата седмица.

Ректорът на Русенския университет „Ангел Кънчев“ проф. Христо Белоев остава водач на листата, на второ място е лидерът на групата на БСП в местния парламент Иван Иванов, трети е бившият стрелец и депутат Таню Киряков, който е от гражданската квота. На четвърта позиция е бившият областен управител Венцислав Калчев, Добрин Данев – зам.-областен управител от времето на тройната коалиция и доскорошен депутат е пети, на шесто място е колежката му от 42-то Народно събрание Екатерина Заякова, а на седмо – Красимир Коев.

Следват Тодор Йорданов, Искрен Маринов, Татяна Василева, а областният лидер на БСП Милена Хинкова е на 11-та позиция. 12-та е Стефка Караколева, следвана от Румяна Иванова, Георги Колеолов, бившият кандидат за кмет Красимир Ениманев и Емил Георгиев.

Източник: Топ новини
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари