Разведени родители се сбиха в двора на училище в първия учебен ден

53
Семейна драма помрачи празника в благоевградско училище
Семейна драма помрачи празника в благоевградско училище Снимка: Dunavmost / архив

Семейна драма помрачи празника в благоевградско училище

Майката, придружавана от друг мъж, пристигна развявайки документ в ръцете си, че едно от децата трябва да е при нея и дойде, за да си го вземе..Бащата налетя на бой и уплаши деца и родители.

Истинска семейна драма се разигра минути преди официалното откриване на учебната година в благоевградското 4-то основно училище "Димчо Дебелянов", в квартал "Грамада", пише вестник "Струма". Детски писъци огласиха училищния двор, а женски крясъци буквално накараха присъстващите да настръхнат. На място пристигнаха екипи на полицията, които задържаха около 40- годишен мъж, който плачеше и крещеше, че не е виновен за нищо, той се грижил за децата. Свидетели разказаха какво е станало.

Баща от разпаднало се семейство, довел двете си деца на училище, които той приготвил за първия учебен ден. Децата влезли в двора на училището, за да се подготвят за програмата, когато изведнъж, придружавана от друг мъж се явила майката на двете деца и се нахвърлила върху бащата с искане да си вземе едното от тях, размахвала документ от съда, удостоверяващ, че едното от децата е присъдено на нея и тя трябвало незабавно да си го вземе.

Бащата, реагирал остро, денят бил празничен за двете деца и отказал. Жената обаче не се примирила и продължила да упорства, което принудило бащата да я блъсне. Тогава майката започнала да крещи "Помощ", "Полиция" и привлякла вниманието на десетки свидетели. Децата видели какво се случва и как полицията отвежда баща им и започнали да пищят "Тате, тате". Мъжът е задържан.

Случаят разтърси всички, станали свидетели на случилото се. Коментарите бяха против поведението на майката, помрачила първия учебен ден на децата си и на останалите деца и родители дошли с празнично настроение днес. Жалко е, че в семейните войни децата са жертви и е изключително трогателно да виждаш болката в детските очи в такива случаи. Наричаме поведението на родителите позор, който буквално съсипа днешния ден. Сеирът, който сътвориха с намесата на полиция, която пред очите на децата отведе баща им, със сигурност ще нанесе жестока травма в детската психика. Да не говорим колко тежко е да се разделят две деца, заради простотията на родителите им...

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 29
    9
    Една
    И простотията на съдебната власт, която ги разделя. Ясно е, че таткото се грижи за тях и не случайно е сам на празничния им ден. А майката, с голямата майчина любов и загриженост, е придружавана от гаджето. Да не говорим, че е и зла, щом помрачава първия празник на децата си. Като че ли не можеше да изчака......
  • 25
    8
    Цеци
    "Да не говорим колко тежко е да се разделят две деца, заради простотията на родителите им...". Заради простотията на МАЙКА ИМ, трябва да е правилно написано! Пълно е с окачени психарки. Чалга силиконки, които си мислят че децата по право им принадлежат. Да не кажем повечето с проблеми са такива.
  • 29
    7
    ФИЛИПС
    В днешно време е така, много майки оставят децата си при бащите. И при мен е така, аз ги гледам в повечето време, взима ги само за по час два и то не всеки ден. Лошото е, че законите да такива и защитават подобни,, майки", а не трябва.
  • 3
    6
    А сега де
    Кметът и кметицата в кое училище бяха? С 5 деца и 2 жени в един град и едно село, труден му е бил избора на Вашия.
  • -4
    5
    До 3
    Щом ти си се родил,значи може.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

На пазара:
- Едно кило ягоди!
- Какви предпочитате, български или брани от българи?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари