Разтърсващата изповед на жената до Милен Цветков

3
Милена казва, че е научила именно от Милен какво означава истинската любов, какво е да бъдеш с интелигентен и умен мъж, който е изключително нежен, добър и внимателен
Милена казва, че е научила именно от Милен какво означава истинската любов, какво е да бъдеш с интелигентен и умен мъж, който е изключително нежен, добър и внимателен

Милена Иванова е нумеролог, тя е жената до журналиста Милен Цветков, която днес казва, че е било щастие за нея да бъдат заедно

"Срещата ми с Милен, освен че е съдбовна, беше много специална. Към този момент аз наистина осъзнах, че съм един щастлив човек – да разбера какво е истинската любов, какво е истинската топлота, какво е нежността и какво означава да бъдеш с един изключително интелигентен, уважаващ себе си и другите човек. Давам и сметка, че това е нещо наистина специално и нещо, което се преживява само един път в живота", сподели тя пред bTV.

"Първоначално връзката ни беше бурна, защото Милен беше много цветен, много интересен човек. Аз изключително много се съпротивлявах, защото се страхувах. Имах усещане, имах предчувствие, че ще страдам, но не знаех точно по какъв начин", разказа Милена.

"Дълго време отказвах сериозна връзка с Милен, защото се страхувах, че много ще ме боли. Не знаех защо, просто се страхувах." 

В един момент известният журналист я поканил на дълъг и сериозен разговор. Попитал я какво я притеснява. След като чул обяснението й, ѝ казал как ще се опита да предпази нараненото ѝ сърце и никога няма да я предаде.

Оттогава нещата помежду им се променили коренно и на практика този разговор слага началото на тяхната нежна любов.

По думите на Милена тя е щастливка, тъй като именно с Милен е научила какво означава истинската любов, какво е да бъдеш с интелигентен и умен мъж, който е изключително нежен, добър и внимателен.

Самата Милена разказва колко много Цветков се е грижил за децата си. В дните, в които бил със сина си Боян, Милена и Милен не били заедно. В останалите живеели съвместно.

Цветков бе погубен от зловеща катастрофа в центъра на София.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Двама интернет маниаци си чатят:
- А бе, бро! Говори се, че имало живот извън мрежата.
- Дай линк...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари