Разследват случая с намереното мъртво дете в септична яма в Ловешко

0
Дете на 1 година и 9 месеца бе открито мъртво в септична яма
Дете на 1 година и 9 месеца бе открито мъртво в септична яма

Това съобщиха от Окръжна прокуратура  - Ловеч

В РУМВР-Луковит е образувано досъдебно производство по повод намерено в септична яма до ферма в с. Петревене, Ловешка област, мъртво дете на 1 година и 9 месеца. Семейството на детето живеело в с. Тодоричене, Ловешка област, а майката работела във ферма до с. Петревене, Ловешка област. На 29.07.2022 г. полицията била сигнализирана за изчезването на детето.

В резултат на издирването, на 01.08.2022 г., тялото на детето е било намерено в септична яма до обор в с. Петревене. До момента не са установени следи от насилствена смърт.

Разследването продължава по ръководството на Окръжна прокуратура-Ловеч.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари