Разследват сигнал за нанесен побой над 17-годишен младеж от Русе

1
Момчето твърди, че е било пребито от бащата на неговата приятелка
Момчето твърди, че е било пребито от бащата на неговата приятелка

Момчето твърди, че е било пребито от бащата на неговата приятелка

На 2 март в 23:30 часа в сградата на Второ РУ се е явил 17-годишен русенец, който е сигнализирал, че по-рано същата нощ е бил бит от бащата на приятелката си, която е 20-годишна, съобщават от ОДМВР - Русе.

Според първоначалната информация, вечерта младежът бил на среща с нея пред училище в жк „Родина“. Там се е появил 47-годишният ѝ баща, който накарал момчето насила да се качи в кола с марката „Ситроен“, управляван от 20-годишната. Те го откарали извън града и в нива бащата му нанесъл побой.

След това младежът бил върнат в Русе на улица "Чипровци". Случаят е документиран във Второ РУ, докладван е на дежурен прокурор в РОП, образувано е досъдебно производство. Проведени са множество процесуално-следствени действия – разпити, огледи и др.

Изчаква се и заключение от съдебно-медицинска експертиза, която да изясни степента и характера на получените от 17-годишния травми или увреждания. Работата по разследването продължава под надзора на прокуратурата.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 11
    11
    Виктория
    Извинявам се на Ивайло. Децата не трябва да страдат заради грешките на родителите си! Коментарът ми не беше насочен към теб, а към майка ти. Имам доказателства за извършената от нея кражба преди години. От една приятелка, която те познава разбрах че си добро момче. Желая ти всичко най-добро и се бори за любовта си. Щом обичаш момичето нищо не трябва да те спира. И на теб и на приятелката ти няма да ви е лесно с такива родители, но любовта е по-силна от всичко и искрено вярвам че ще успеете!
  • -8
    10
    Ивайло
    Мм Обръщам се към Виктория която пише коментари за родителите ми аз не живея с нея от 10 години така че не съди без да знаеш а този човек не ми е баща моят баща е българин Казва се Михаил Серафимов и съм отгледан от него и неговите традици и от къде дойде това че приятелят и ми е баща Без да знаете не говорете и пак казвам ( БАЩА МИ Е МИХАИЛ СЕРАФФИМОВ )
  • -18
    9
    Ancho
    Tova za 303 blok e laja izmama nqma takova ne6to Normalni grajdani sa wse te sa vinovnite,
  • 6
    8
    Sy
    Положението наистина е отчайващо. Някой виждал ли е друг път такава концентрация от просяци и пред двата Кауфланд-а .Здрави млади хора, нахални и нагли, като му кажеш да ходи и да работи. Имат смартфони в ръцете си , гледат клипчета от тик - ток и вика " Дай два-три лева" Абсолютен социален разпад е налице в момента!
  • 3
    7
    Краси
    В блок 303 ,ж.к. Чародейка има такова "семейство" , етнически турци, но с цигански манталитет, препитасващо се от проституцията на две от жените в него! Нанесени са в апартамент на Жилфонд, но начина им на живот въобще не се вписва в нормите на обществото ни! Те са за гето! Трева се пуши направо на улицата пред входа ни, пред магазина на блок 302, викове,побойща, пуснати кучета от агресивни породи, злоупотреба с алкохол. Бащата на всичките седем сина влезе в затвора преди зимата. От както са се нанесли български деца пред двата блока не играят! Отчайвашо е положението и не съм обнадеждена,че ще има някакъв положителен развой!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари