Разследващата журналистка Диляна Гайнтаджиева се оказа права за опасните американски биологични лаборатории

37
В България няма по-запознат журналист от нея в тази материя, но послушните медии умишлено я неглижират и не я канят в студията си, за да не се знае истината!
В България няма по-запознат журналист от нея в тази материя, но послушните медии умишлено я неглижират и не я канят в студията си, за да не се знае истината! Снимка: БГНЕС

Диляна публикува документи за тези лаборатории преди няколко години. В България няма по-запознат журналист от нея в тази материя, но послушните медии умишлено я неглижират и не я канят в студията си, за да не се знае истината!

Ако медиите казваха истината, а не провеждаха пропаганда в Украйна всичко щеше да е приключило отдавна! Българската разследваща журналистка Диляна Гайнтаджиева, за пореден път се оказа права за опасните американски биологични лаборатории в Украйна.

Заместник-държавният секретар на САЩ Виктория Нюланд потвърди пред сената, че в Украйна има съоръжения за биологични изследвания.

Тя говори на изслушване в американския сенат, като бе попитана от сенатора републиканец Марк Рубио дали Киев притежава химически и биологични оръжия.

Украйна има съоръжения за биологични изследвания. Всъщност сме доста притеснени, че руската армия може да поеме контрол върху тях. Затова работим с украинците, за да предотвратим попадането на тези материали в ръцете на руските сили", отговаря Нюланд на въпроса дали в Украйна има биологично оръжие." Интересно съвпадение е, че след прекратяване работата на тези лаборатории рязко намаля и заразата!

Диляна публикува документи за тези лаборатории преди няколко години. В България няма по-запознат журналист от нея в тази материя, но послушните медии умишлено я неглижират и не я канят в студията си, за да не се знае истината! Това е поредно доказателство, че медиите обслужват нечисти сили, на които не им дреме за обикновените украинци, руснаци, българи, румънци и т.н.

Същите тези нечисти сили без никакъв свян погубиха милиони хора през последните две години и отново пръв съдружник в пъкленото им дело бяха продажните медии! Няма да пропусна и платените клакьори, които както сами сте забелязали винаги са едни и същи и винаги "компетентни" по темата, без значение каква е тя!

Автор: Димитър Байрактаров

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 7
    12
    ИЗПЛАШЕН
    https://youtu.be/kmpBlSjwEZ0 РЕДНО Е НА ВСИЧКИ ВЪПРОСИ ДА ОТГОВАРЯТ НАЙ ГОЛЕМИТЕ ЕВРОАТЛАНТИЧЕСКИ ГЛАШАТАИ И ПРИЯТЕЛИ НА АМЕРИКАНСКИТЕ ПРИЯТЕЛИ КАКТО СЛЕДВА: г-н СОЛОМОН ПАСИ и г-н Б.Борисов.На опашката да чакат СДС и ДБ.И НЯКОЙ ОТ БИВШЕТО НДСВ.ТОВА Е ЗА КОЕТО СМЕ ЧУЛИ,А ЗА ТОВА КОЕТО НЕ ЗНАЕМ? ДЕСЕТКИ ПРОУЧВАНИЯ РАЗНИ БОЛНИЦИ ИЛИ ОТДЕЛЕНИЯ? САЩ ОТДАВНА СЪС ЗАКОНОВИ ПРОМЕНИ ВКЛЮЧИТЕЛНО И В КОНСТИТУЦИЯТА СИ ЗАБРАНИХА ЕКСПЕРИМЕНТИ НА ПЕНТАГОНА,ВМС НА САЩ И ЦРУ НА ТЕРИТОРИЯТА НА САЩ. ВЕДНАГА СЕ НАРОИХА "СЛУЧАЙНО ФИРМИ И ХУКНАХА ПО АФРИКА,АЗИЯ,ЛАТИНСКА АМЕРИКА И СТРАНИ ОТ ОНД И БИВШИ САТЕЛИТИ НА СССР,ЗА ДА НЯМА ВИНОВНИ АКО ИМА ГАФ.ВСЪЩНОСТ СТУДЕНАТА ВОЙНА НЕ Е СВЪРШВАЛА И НЕЩАТА СЕ ЗАДЪЛБОЧАВАТ. ДА СЕ ЗАМИСЛЯТ СЛУГИТЕ И ПАЖОВЕТЕ НА ТАКИВА ИНТЕРЕСИ АКО Е ОСТАНАЛА МИСЪЛ В ГЛАВАТА ИМ. ЗДРАВЕТО НА НАЦИЯТА И ИНФОРМАЦИЯТА СВЪРЗАНА С ТОВА Е ПРИОРИТЕТ НА НАЦ.СИГУРНОСТ И ЗАЩИТА.ИНФОРМАЦИЯТА И ДОПУСКА ДО НЕЯ ТРЯБВА ДА Е ОГРАНИЧЕН И ДА СЕ ИЗВЪРШВА САМО ОТ ПРОВЕРЕНИ ЛИЦА.НЕЩАТА СА СЕРИОЗНИ И ИГРАТА С ТАЗИ ИНФОРМАЦИЯ МОЖЕ ДА НИ ИЗИГРАЕ ЛОША ШЕГА В ОПРЕДЕЛЕН РИСКОВ МОМЕНТ ЗА ДЪРЖАВАТА В УСЛОВИЯ НА КРИЗА ИЛИ ФОРСМАЖОРНИ ОБСТОЯТЕЛСТВА,НО КОЙ МИСЛИ ЗА ТОВА И ЗАЩИТАВА ТАКИВА ДАННИ И СТАТИСТИКИ? ЗА ИЗНЕСЕНОТО ВЪВ ВИДЕОТО ОТ ДИЛЯНА ГАЙТАНДЖИЕВА,НЯМАМ ДУМИ.
  • 7
    11
    ??!!
    ЕКСКЛУЗИВНО! ЩАТСКА БИОЛАБОРАТОРИЯ ВЪВ ВМА ЩЕ ПРАВИ ЕКСПЕРИМЕНТИ С БЪЛГАРСКИ ВОЕННИ, КАКТО В УКРАЙНА, ПОД ЕГИДАТА НА ПЕНТАГОНА! БИО ВИРУСИТЕ СЕ ИЗПРАЩАТ С ДИПЛОМАТИЧЕСКИ ПРАТКИ! /ВИДЕО/ https://afera.bg/есклузивно-щатска-биолаборатория-въ/
  • 16
    10
    oooh
    Западът е толкова морално изгнил и безпросветен, че и посмъртно няма да разбере славянската и в частност руската душа. Прогнили са, из-педерастени, извратени хрантутници. Хал хабер си нямат от ценности и намират за "адски страхотно" изнасилване на дечица !
  • 17
    9
    ===
    Украинците нямат и най-малка представа колко дълбоко и органично ги презират на запад. Колко са крокодилски и фалшиви сълзите им за тях сега. Укритата тепърва ще се сблъскат с гадното лицемерие и инквизиционния егоизъм на ония за които си мечтаят, но украинците имат идеализирана представа, също като нас българите, когато ни "пуснаха" да пътуваме навсякъде, а после ни превърнаха в техни роби за жълти стотинки, чистачи на лай*на*та им и бърсачи на дупетата на майките и бащите им, които са изоставили, за да се забавляват с парите, които крадат от нас.
  • 16
    8
    Ппп
    Целта била утищожение на славянските народи.Сили и смелост на пишещите
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Моногамна жена - това е жена, която съсипва живота само на един мъж.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари