Разпитите срещу прокурорския син не започнаха заради болни свидетели

0
Само трима от пострадалите имат претенции към Васил Михайлов
Само трима от пострадалите имат претенции към Васил Михайлов Снимка: БГНЕС

Само трима от пострадалите имат претенции към Васил Михайлов

Разпитите по делото срещу прокурорския син Васил Михайлов не успяха да започнат заради болни свидетели. Днес трябваше да бъдат разпитани четирима.

На 10 април делото срещу Михайлов тръгна за втори път в районния съд в София. Младежът е подсъдим за осем престъпления, едно от тях е закана за убийство.

Само трима от пострадалите имат претенции към Васил Михайлов, който е в ареста вече няколко месеца. Срещу него има още две дела, отново за хулигански прояви.

По време на днешното заседание стана известно, че адвокат на подсъдимия ще бъде Любомир Таков.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари