Разорен британски бизнесмен удари джакпота навръх Коледа

0
Бърнард си е купил билет за 10 паунда
Бърнард си е купил билет за 10 паунда Снимка: Omaze

Бърнард си е купил билет за 10 паунда

Англичанин от региона Мърсисайд загуби бизнеса си, но внезапно спечели от лотарията и промени живота си, съобщи вестник Liverpool Echo, цитиран от БГНЕС.

Бърнард е в бизнеса от 50 години, но загуби доходите си през май 2022 година. „Когато COVID-19 удари, бяхме принудени да затворим, след това се върнахме, но не се получи. Борихме се, продължихме да работим, но накрая натоварването стана твърде голямо и не успяхме да се справим. Загубих всичко“, спомня си мъжът.

Той обаче реши да опита късмета си и взе участие в тегленето на лотарията Omaze, като купи билет за 10 паунда. По-късно Бърнард разбра, че е спечелил джакпота в размер на 250 000 паунда и така се спаси от бедността. „Това промени всичко. Коледа ме спаси. Върнах пенсията си“, каза той.

По-рано беше съобщено за американец от щата Мериленд, който не е имал късмет в лотарии. Но въпреки това не се отказвал и накрая спечелил $500 000. Късметлията сподели, че ще вложи пари в сметката си и занапред може да използва част от печалбите, за да отиде на почивка.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари