Русенци извиха най-дългото хоро в Парка на младежта

14
Откриването на събитието бе от "Дунавски гайди"
Откриването на събитието бе от "Дунавски гайди"

Откриването на събитието бе от "Дунавски гайди

В Парка на младежта Клубът за народни танци „Родолюбец“ поведе русенци и гостите на града на най-дългото хоро по повод 3 март.

Началният час на хоротеката бе в 12:30 часа.

Откриването на събитието бе от "Дунавски гайди":

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    7
    Чак пък най-дългото
    С най-късия кмет
  • -4
    6
    Петя
    Я напишете първите цифри на ЕГН.За да знаем кой от Вас е учил Българска история и кой от Вас заслужава да полегне в земята с пречупен врат
  • -8
    5
    Йордан Петров
    Предатели! На празника на матушка Русия да играят български хора. Направо срамота! Да играят частушки, казачок и пляска!
  • 5
    4
    Ангелина Момчилова
    Така е Руснаци и Румънци ни освобождават от 5 вековното Турско робство а Ние за благодарност какво правим плюем по тях.Руснаците побеждават Сйлеймян паша при Стара Загора и Шипка а Румънците смазват Осман Паша при Плевен.Вечна признателност на героите Румънци и Руснаци дали живота си за нас за да бъдем свободни РУМЪНЦИ И РУСНАЦИ СА НАШИТЕ ОСВОБОДИТЕЛИ ВЕЧНА ИМ ПАМЕТ СЛАВА ЗА ТЯХ.
  • 0
    3
    Пламен Павлов
    КМЕТЕ ГРОЗНА КОМУНИСТИЧЕСКА МАЙМУНО не се показвай поне на този ден България днеска празнува 146 години Освобождение от ТУРСКО РОБСТВО Ти не си Българин ти си Комунистическа отрепка.Трябва да сме вечно признателните на нашите освободителки Русия и Румъния и да сме им вечно признателни .Кмете ти си пълен провал и за нищо не ставаш.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари