Разграбиха камиони с помощи за ивицата Газа

3
Организираното раздаване на храни е почти невъзможно, алармираха от ООН
Организираното раздаване на храни е почти невъзможно, алармираха от ООН Снимка: БНТ

Организираното раздаване на храни е почти невъзможно, алармираха от ООН

Гладни и отчаяни хора щурмуваха и разграбиха камиони с помощи, които влязоха в Газа от Египет. Агенцията на ООН за палестинските бежанци заяви, че е почти невъзможно организираното раздаване на храни, информира БНТ.

Франция призова за "незабавно и трайно" прекратяване на огъня в Газа и отбеляза смъртта на е "твърде много цивилни". Великобритания и Германия също се обявиха за примирие, "но само ако то е устойчиво в дългосрочен план". Хамас заяви, че няма да преговаря повече за освобождаване на заложници докато Израел не прекрати военните действия в Газа.

Израелският премиер обаче изтъкна, че ще продължи да оказва "военен натиск" над Хамас въпреки шока от смъртта на трима заложници, убити по погрешка от израелски войници. Той завоалирано намекна, че са в ход преговори, за които съобщават американски и израелски медии. Според публикациите през двата почивни дни шефът на Мосад и премиерът на Катар са се срещнали в Европа за обсъждане на ново примирие.

"Военният натиск е необходим както за връщането на отвлечените, така и за постигането на победа над нашите врагове. Без военен натиск нямаше да създадем механизъм, довел до освобождаването на 110 заложници. Само продължаването на военния натиск ще доведе до освобождаването на всички заложници. Насоките, които давам на преговорния екип се основават на този натиск и без него нямаме нищо", Бенямин Нетаняху- премиер на Израел.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -3
    7
    До 6
    ти си прост, заблуден, невеж, тъп и промит със съветска пропаганда мозък русоид. Излез от центъра на Москва, Ленинград на две- три мили и ще видиш руската мизерия която я няма никъде на друго място. Руснаци с фалшиви турски Адидас само в някои места в Русия и това ще е признак на просперитет, докато във Великобритания е признак на ниско общество и ще го видиш на някой негър, индиец, пакистанец или друга имигрантска паплач включително и българи като теб!
  • 6
    6
    do 5
    А сега не е мизерия, зло, вандализъм, невежество и простотия? Кой иска да слуша чалга, рап и друга циганска музика? Кой иска да ходи по просашки дискотеки с други простаци и да се напиват и да се друсат и да се карат и да се бият? Кой мечтата в живота му е да има бмв или мерцедес, татуировки и да е тъп батка перманентно облечен в анцуг или да е със пластмасова курва или да е пластмасова курва със тъп батка който да я спонсорира? Това Русия ли го е направила или хората просто са ограничени и дотам им стигат целите за реализация? В Англия няма руско влияние и гореописаното важи за англичаните. Ако ги погледнеш са облечени по същия начин и като руснаците - анцуг адидас е върха на върховете. Единствената им разлика е езика на който говорят. Това са хората по света - глупави и търсещи материалното, а не Бог и духовното, за тях живота се ограничава до това на земята и друго не ги интересува. Недей да обвиняваш една държава за проблем, който е със световен мащаб. Има го в Монголия, има го в Малави, има го в Чили, има го в Канада, има го в Люксембург.
  • -4
    5
    Руското влияние,
    отглежда мизерия, зло, вандализъм, невежество и простотия. Така беше и в България през първите години след преврата 1989-та. Помощите от Запада се грабеха от мафиотите които бяха свързани с руските мафиоти в Кремъл.
  • 5
    4
    ха,
    украинския евреин с ник българин пак ли се е възбудил?!? споко, не му се карайте, той слушка кво му редят анаппена и урсулка и гълта кат гореща каша!
  • 9
    3
    до 1 - т.нар. "българин"
    Колко изперкал трябва да вярваш, че са крадени перални заради чиповете. Жалка история. Не бре, руснаците не са вземали чипове от пералните, направо изстрелваха пералните по Киев. Вервайте ми!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари