Раздаването на храните за нуждаещи се в Русе започва в понеделник

1
За първи път правоимащите могат да проверят онлайн дали са включени в списъците за хранителни помощи
За първи път правоимащите могат да проверят онлайн дали са включени в списъците за хранителни помощи Видео: Кис 13

За първи път правоимащите могат да проверят онлайн дали са включени в списъците за хранителни помощи

На 18 октомври започва раздаването за потребителите в Русе на хранителните помощи за нуждаещи се лица по Европейската програма за подпомагане.

Кампанията на БЧК започна още на 20 септември, като поетапно бяха обхванати всички общини в областта. Предвижда се раздаването на хранителните продукти да продължи до 12 ноември, информира телевизия Кис 13.

За първи път бенефициентите по програмата могат да проверят по интернет дали са включени в списъците с правоимащи изготвени от Агенция "Социално подпомагане". Проверката може да бъде извършена ТУК

Новото през тази кампания е, че има два вида пакети с едни и същи продукти, но в различни количества – над 17 и близо 28 килограма.

Кампанията по раздаването на хранителните продукти ще продължи до 12 ноември, като може да бъде удължена максимум с една седмица.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Младеж, девойка и мъж в купето на влак. Девойката е с много къса пола и дълбоко деколте, което те кара да... Девойката се опитва да привлече вниманието на младежа, питайки го какво чете. Той не обръща внимание дори на поканата ѝ да отидат до вагон-ресторанта. Накрая тя излязла сама от купето. Веднага щом затворила вратата мъжа казва на младежа:
- Ти в ред ли си? И ти се натиска! Аз така се възбудих, че бих изчукал и куче!
Младежа:
- Бау, бау...

Харесай Дунавмост във Фейсбук