Раздаването на бюлетините в Пловдив започна с гаф

0
В града са доставени един милион и 700 хиляди броя книжни бюлетини
В града са доставени един милион и 700 хиляди броя книжни бюлетини Видео: NOVA

В града са доставени един милион и 700 хиляди броя книжни бюлетини

От днес в страната започна доставянето на бюлетините за местните избори. В Пловдив изборните книжа пристигнаха под засилена полицейска охрана пред сградата на областната управа. В града са доставени един милион и 700 хиляди броя книжни бюлетини. Те вече са разпределени за всичките 17 общини в областта.

Раздаването започна с технически гаф. Една от общините беше изпратила микробус с рампа за придвижване на хора с физически увреждания и палетите с бюлетини не успяха да влязат в превозното средство. Това се случи след много усилия, включително и с тежка техника, съобщи NOVA.

Сега се раздават на всичките 17 общини в областта. Оттук те отиват и биват настанявани в специални за целта помещения, които са одобрени със заповед на областния управител. Снабдени са със СОТ и ще са под денонощна полицейска охрана до деня на изборите”, обясни Георги Янев, секретар на Областната управа в Пловдив.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари