Разбит тротоар прати русенец в болница

4
Александър Георгиев смята да си търси правата по съдебен ред
Александър Георгиев смята да си търси правата по съдебен ред Видео: Кис 13

Русенец пострада сериозно, заради разбит тротоар

Мъжът паднал докато отивал на работа, тъй като в тъмното не видял компрометирания участък.

Потърпевшият Александър Георгиев обясни за случилото се, предаде телевизия КИС 13.

Той тръгнал рано сутринта за работа, но трябвало веднага да се върне вкъщи, тъй като се спънал и паднал на разбит участък от тротоара до блок "Ком" в Русе.

Мъжът толкова лошо се ударил, че се наложило дъщеря му да му помогне да стане и след това да му направи превръзка на коляното. Въпреки това той отишъл на работа. Там обаче състоянието му се влошило и Александър е бил откаран в болницата за спешна медицинска интервенция, като се е стигнало и до операция.

Александър Георгиев разказа още, че в района няма улично осветление и тъй като близо до мястото на инцидента има детска площадка, той се притеснява, че на компрометирания участък може да пострадат и деца.

Пострадалият мъж си е извадил медицинско удостоверение за получените увреждания и смята да си търси правата по съдебен ред.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -6
    6
    Стига глупости
    Бастун се носи от към здравия крак и точка. Единствено и само при липсващ крайник се носи патерица и от към липсващият такъв. Елементарно е да се напише в гугъл "как се носи бастун".
  • 9
    5
    до 4
    Първокурсник по физиотерапия ще ти обясни как се носи бастун. Нямало било две мнения. Да ги закриваме кинезитерапетвите тогава.
  • 5
    4
    до 3
    Порових се в нета и установих, че няма правилна употреба на бастуна. Битуват и двете мнения. Слава богу, никога не съм използвал бастун, но смятам, че да го държиш от към болния крак е по-логично. Все пак се надявам никога да не ми се налага да ползвам такива средства.
  • 13
    3
    Отегчен
    Не обяснявай на някой с тазобедрена протеза как се ползва патерица, бастун, канадка. Логиката на походката е: стъпка здрав крак - стъпка болен облекчен с помощно средство - във формата на тригълник.
  • 8
    2
    до 1
    Пробвай да вървиш с бастун, като не ползваш единия крак, а бастунът/патерицата да е в другата ти ръка. Зарежи красивите крилати фрази, някои от тях са тъпи.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари