Ръст на обявите за работа, свързани с изкуствения интелект

0
Търсене на кадри, които работят с новите технологии, има в почти всички сфери
Търсене на кадри, които работят с новите технологии, има в почти всички сфери Видео: NOVA

Търсене на кадри, които работят с новите технологии, има в почти всички сфери

Двоен ръст на обявите за работа, свързани с изкуствения интелект. Това отчитат платформите за наемане на служители за последните две години, предава NOVA. Търсене на кадри, които работят с новите технологии, има в почти всички сфери, като най-голям е ръстът във Великобритания, Германия и Франция.

От началото на 2016 г. броят на хората, които твърдят, че притежават умения в областта на изкуствения интелект, се е увеличил 9 пъти. Само за две години търсенето се е повишило над два пъти. Обявите за работа варират от длъжности, в които специалистите ще работят директно по разработката му, до обяви такива, в които ИИ е посочен като необходимо умение - например мениджър на дигитални продукти или консултант по киберсигурност. Търси ли и бизнесът у нас служители, които работят с новите чатботове?

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари