Раненият полицай е в медикаментозна кома

0
Следващите дни ще са критични за живота му
Следващите дни ще са критични за живота му

Следващите дни ще са критични за живота му

Следващите дни ще са критични за живота на ранения след гонка с мигранти полицай. Това обявиха на брифинг д-р Славчо Близнаков, който е изпълнителен директор на УМБАЛ „Св. Анна”, и хирургът д-р Стефан Николов, предава NOVA.

По думите на медиците пострадалият е поставен в медикаментозна кома след претърпяна сложна мозъчна операция. Реална опасност за живота му има заради сериозното увреждане на мозъка. Униформеният е с няколко счупени кости на черепа и голям вътремозъчен хематом. Ще бъде в медикаментозна кома между 28 и 48 часа.

В операцията се е включил и националният консултант по неврохирургия у нас проф. д-р Николай Габровски.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари