Красимир Иванов: Кандидатите ни са хора, които не са били в политиката

1
Формацията на Стефан Янев „Български възход“ регистрира като коалиция листата си
Формацията на Стефан Янев „Български възход“ регистрира като коалиция листата си Видео: Русе Медиа

Формацията на Стефан Янев „Български възход“ регистрира като коалиция листата си за народни представители от Русенско днес по обед в РИК - Русе.

В нея са включени пълен брой кандидати – 16 души, които без изключение са от Русе и региона, предава Русе Медиа. Листата бе регистрирана от водача ѝ Красимир Иванов, областен координатор на „Български възход“ за Русе, и Пламен Иванов.

Кандидатите ни са предимно хора, които не са участвали досега в политически проекти – както партията ни е нова, така и листата ни е такава. Но всяка една партия е била на нашето място и е започвала отначало и се надявам от тази листа да има хубави бъдещи политици. Коалиционните си партньори са представени от Християн Топалов, областен координатор на партия Зелените“, обясни Красимир Иванов. Самият той е възпитаник на военно училище, работил е в структурите на МВР и в момента е мениджър в „Приста ойл“.

Представителите на „Български възход“ се надяват, че ще влязат в Народното събрание. Целта им е да има стабилен парламент и стабилно правителство, защото това е жизненоважно за всички българи. „Основните ни послания са сигурност, стабилност, благоденствие, изцяло в защита на българския национален интерес. Влизайки там, както ние, така се надявам и другите народни представители да го направят, да прочетат думите, изписани на Народното събрание, и те да придобият смисъл. Това ще бъде и нашата основна цел – ние не искаме да влизаме нито в конфронтация, нито в такива риторики, каквито се случиха до момента“, каза още Иванов.

В момента партията е концентрирана изцяло върху изборите, след което ще работи за изграждане на местните структури и за участие във всички следващи избори у нас.

Ето листата на „Български възход“ за Русенско:

  1. Красимир Иванов, Русе
  2. Владислав Владов, Русе
  3. Митко Станев, Русе
  4. Надежда Цветкова, Русе
  5. Петър Калинов, Русе
  6. Иван Радойски, Русе
  7. Тодор Стоянов, Русе
  8. Пламен Иванов, с. Щръклево
  9. Павлин Иванов, Русе
  10. Петър Йорданов, Русе
  11. Християн Топалов, Русе
  12. Симеон Монев, Ценово
  13. Дилян Данев, Русе
  14. Нела Димитрова, Русе
  15. Златко Захариев, Русе
  16. Кристиян Димитров, Русе
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -4
    8
    мммм
    Краси Иванов е изключително интелигентен, скромен и добър човек. Пожелавам му успех!
  • 9
    7
    No comment
    Кочината на Бобокови пуска Б отбора, да се пекнеш от смях
  • 14
    6
    Милю
    Овенни и ДС в симбиоза, парите от Бобоково.
  • 15
    5
    русенец
    От сега започнаха с лъжите. Били лица, неучаствали в политиката.. А вечният Симеон Монев от Ценово - вечно кандидат за нещо си. Къде за кмет, къде за общински съветник, къде за каквото дават. Генерал Янев, това ли е морала?
  • 8
    4
    Фури
    Стига сте ни лъгали!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари