Районна прокуратура - Сливен ръководи разследването за опит за кражба от банка

1
Вчера мъж счупи стъклопакет на банков клон в центъра на Сливен
Вчера мъж счупи стъклопакет на банков клон в центъра на Сливен

Вчера мъж счупи стъклопакет на банков клон в центъра на Сливен

В Сливен днес ще се състои извънреден брифинг на прокуратурата за опит за обир на банка в града, съобщиха от институцията.

Районна прокуратура - Сливен ръководи разследването по досъдебно производство за опит за кражба от банков офис, останал недовършен, поради намесата на полицейски служители.

Снощи (17 декември) бе задържан криминално проявен, счупил стъклопакет на банков клон в центъра на града, припомня БТА. Опитът за кражба е останал недовършен, поради намесата на полицейските служители, които са задържали 41-годишен мъж в банковия офис.

Установено е, че в офиса е проникнато след разбиване на стъкло. Задържаният мъж е многократно осъждан, включително и за извършени грабежи. По случая е извършен оглед на местопроизшествието. Разпитани са и свидетели.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари