Радостин Василев: Битката между Пеевски и Радев е цирк

0
Председателят на партия МЕЧ е категоричен, че в президентството има корупция
Председателят на партия МЕЧ е категоричен, че в президентството има корупция

Председателят на партия МЕЧ е категоричен, че в президентството има корупция

"Битката между Пеевски и Радев е цирк", каза председателят на ПП МЕЧ Радостин Василев, който беше гост в предаването "Делници" по Евроком с водещ Николай Колев.

Василев припомни, че в рамките на предишното Народно събрание, той е бил отстранен от позицията на председател на парламентарната комисия по спорт, защото от ДПС са заявили, че отношенията им с президента са важни. Представители на партията на Доган сами са обяснили това на Василев.

Председателят на МЕЧ беше категоричен, че в президентството има корупция и той говори за това от много време. Според него е безумно санкциониран по "Магнитски" и Радев да се обвиняват един друг в корекционни схеми.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    2
    фена на Путин
    Всички се ежат на Радев, защото рейтинга му е топ на топа и скоро може да ги помете. Всячески се опитват да го редуцират.
  • 2
    1
    Точен
    Ама кой е Пеевски всеки знаееее И кой е г-н Радев всеки български гражданин знаееее .
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари