Делян Пеевски: Румен Радев доведе страната до политическа и икономическа криза

1
Слава Боги, изведохме България от кризите с евроатлантическото мнозинство в парламента, каза Пеевски
Слава Боги, изведохме България от кризите с евроатлантическото мнозинство в парламента, каза Пеевски Снимка: БТА

Слава Боги, изведохме България от кризите с евроатлантическото мнозинство в парламента, каза Пеевски

Лидерът на ПГ на ДПС Делян Пеевски отправи остри критики към държавния глава Румен Радев, който сутринта обяви, че с промените в Конституцията управляващите изпълняват сценарии и отново повтори тезата си, че ще сезира КС за измененията в основния закон.

"Мнозинството или не осъзнава в какви рискове ни вкарва, или прави тези промени за конкретни хора", настоя Радев, преди да замине на посещение в Косово.

"Внимателно наблюдавах изявлението на Радев и разбрах колко важно е било да променим Конституцията, за да може наистина да имаме парламентарна република в пълния ѝ смисъл", пише на свой ред Пеевски, цитиран от БНР.

Според него думите на Радев са показали "раздразнението на един главозамаял се властолюбец, на който е отнето пълновластието. Който с едноличното си управление, чрез безконтролните си служебни правителства доведе страната до политическа и икономическа криза, от които слава Богу изведохме България с евроатлантическото мнозинство в парламента. И с промените в Конституцията гарантирахме, че никога повече няма да има властелин, който да вреди на народа и държавата".

Пеевски твърди, че когато президентът говори за корупция, първото, което трябва да направи е да се вгледа в себе си и около себе си.

"Преди време Радев каза, че светлината, неизбежно побеждава мрака, стига да има хора с доблест и кураж, които да не се страхуват да се борят за нея.

Призовавам го да има доблест и кураж да обърне светлината към президентската институция и тогава хората ще видят много, много интересни и некрасиви неща", заключава лидерът на ПГ на ДПС.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    11
    иванчо от острица
    ТОВА В ПАНЕЛКАТА ЛИ ГИ КАНИШ С КАКВО ЩЕ НАГРЕЕШ РЪЖЕНА БОЖЕЕЕ КОЛКО МЪКА ИМА НА ТОЗИ СВЯТ
  • 1
    10
    иванчо от острица
    КАКВО ЗНАЧИ РУШЛЯМСКИ КАКВО ЗНАЧИ КУМУНДЕЛ ТОВА НА КАКЪВ ЕЗИК Е
  • 3
    9
    бре, бре
    украинският евреин с ник българин пак се е възпалил, че и на страшен се прави, само дето страшен не е, а смешен!
  • -4
    8
    Българин до 4
    Да заповяда в моят дом този рушлямски боклук и антибългарски предател Рaдевенкоф! Ще му навра кухата тиква в печката и ще го ръгам в гъзягата с нажежения ръжен докато се осъзнае какъв жалък кумунярски нещастник е! И други рушлямски кумундели може да заповядат! Ще ги излекувам! Да живее България и нашите украински братя! АМИН!!!
  • 1
    7
    До 4
    АМА,ти наистина си в голяма грешка,особено за президента,за посрещането и изпращането.Мечти,мечти...
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари