Радослав Бимбалов: Това видео с пленения войник от Русия ме разплака

0
На това видео има един млад човек, който сигурно ще се върне обратно при майка си, но никога няма да се завърне при себе си. На това видео има жив и здрав мъртвец
На това видео има един млад човек, който сигурно ще се върне обратно при майка си, но никога няма да се завърне при себе си. На това видео има жив и здрав мъртвец Видео: Фейсбук

Да, казват, защо не поплачеш и за руснаците...

Наистина плаках на това видео. На него няма ранено дете, няма разрушена панелка, нито горяща атомна централа.

Не, на това видео има един млад човек, който сигурно ще се върне обратно при майка си, но никога няма да се завърне при себе си. На това видео има жив и здрав мъртвец. Един от многото.

Радослав Бимбалов

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 5
    2
    ,,,
    Нещо като ало-измамниците.
  • 5
    1
    ...
    Бимби, ти между руски и украински език разлика правиш ли??? Или печелиш парички от интернет, като реферал чрез разпространение на фейк-видео чрез ФБ профила си? По колко върви ре-транслация на видео + плачлив коментар ?
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари